Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ζαχαριάδης στα Παραπολιτικά 90,1 : Μια ώριμη δημοκρατία δεν πρέπει να είναι μια εκδικητική δημοκρατία

Τη δική του απάντηση στα όσα είπε νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης στα Παραπολιτικά 90,1, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έριξε ούτε ένα δάκρυ για τους νεκρούς στο Μάτι» έδωσε, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Ζαχαριάδης.

«Ανάξια λόγου και σχολιασμού τα όσα είπε (σ.σ. ο Άδωνις Γεωργιάδης), εμείς στεκόμαστε με σεβασμό απέναντι στους νεκρούς και τους συγγενείς των θυμάτων», είπε συγκεκριμένα.

*Διαβάστε ακόμη: Γεωργιάδης στα Παραπολιτικά 90,1: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έριξε ούτε ένα δάκρυ για τους νεκρούς στο Μάτι

Στο ερώτημα αν θα αντιδράσει με τον ίδιο ήπιο τρόπο αν ο Καραμανλής πάει σε δίκη για τα Τέμπη, ο Κώστας Ζαχαριάδης είπε: «Δεν θεωρούμε ότι μια ώριμη δημοκρατία πρέπει να είναι μια εκδικητική δημοκρατία, εμείς δε θελουμε την εξόντωση των πολιτικών μας αντιπάλων»

Για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, σημείωσε: «Θετικό να ενδυναμώνεται το επικοινωνιακό επιτελείο, είμαι οπαδός της άποψης της ενότητας της κεντροαριστεράς όταν ήταν στην ΝΔ είχε μια επιτυχημένη στρατηγική για να οδηγήσει την ΝΔ στον μεσαίο χώρο».

Ο Κώστας Ζαχαριάδης  στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή  30-04-24

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ