Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κασσελάκης: “Πυρά” για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου “επί ημερών Μητσοτάκη”

Για προκλητική απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης με την οποία από σήμερα Μεγάλη Πέμπτη ο καταδικασμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος κυκλοφορεί ελεύθερος κάνει λόγο, σε ανάρτησή του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Ατιμωρησία στα Τέμπη με όργιο συγκάλυψης. Ατιμωρησία στο Μάτι, με κακουργήματα που βαφτίστηκαν πλημμελήματα. Ατιμωρησία τώρα και στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Ένας ολόκληρος λαός στο Εφετείο- εν μέσω πανδημίας- φώναζε “οι ναζί στη φυλακή”», υπενθυμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, συμπληρώνοντας πως ο εναγκαλισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τα ακροδεξιά στοιχεία, την ανομία, τη συγκάλυψη και η προσπάθεια χειραγώγησης της δικαιοσύνης έχουν οδηγήσει σε πλήρη απορρύθμιση τη λειτουργία της ελληνικής δικαιοσύνης.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Θα το εκτιμήσουν δεόντως οι ψηφοφόροι της στις ευρωεκλογές που έρχονται. Με ποια κριτήρια κρίνει το συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας ότι ο καταδικασμένος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης Μιχαλολιάκος δικαιούται να αποφυλακιστεί, όταν ο αρμόδιος εισαγγελέας τονίζει προς το συμβούλιο ότι ο Μιχαλολιάκος παραμένει αμετανόητος και συνεπώς δεν πληροί τις ουσιαστικές προϋποθέσεις αποφυλάκισης;», αναρωτιέται ο κ. Κασσελάκης.

Ο ίδιος, πάντως, σημειώνει πως απέναντι στο ακροδεξιό τόξο ο δημοκρατικός κόσμος θα είναι μία γροθιά: «Το είπα και στο πρωινό μήνυμα που σας απηύθυνα. Αυτή η δικαιοσύνη της ατιμωρησίας πρέπει να αλλάξει. Και σας υπόσχομαι ότι θ’ αλλάξει».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ