Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ρωμανός κατά Κασσελάκη: Ο Πολακισμός δεν είναι μια συνιστώσα, αλλά η νέα ταυτότητα του κόμματος

Πυρά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, ο οποίος σχολίασε τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη και τον κατηγόρησε πως «η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η κατηφόρα δεν έχουν τελειωμό».

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αναφέρει σε ένα βίντεο που ανήρτησε ότι οι «υπουργοί σκοτώνουν παιδιά», με τη Νέα Δημοκρατία να απαντάει στα όσα καταλόγισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «κάποτε τέτοιες δηλώσεις έκανε ο κ. Πολάκης και ζητούσαμε μάταια από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει αποστάσεις» και προσθέτει στη συνέχεια ότι «τώρα πια τις δηλώσεις αυτές τις κάνει η ίδια η ηγεσία, επιβεβαιώνοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη ο Πολακισμός δεν είναι μια συνιστώσα, αλλά είναι επίσημα η νέα ταυτότητα του κόμματος»


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Ρωμανού

«Μετά από τη μικρή ανάπαυλα των άγιων ημερών, ο κ. Κασσελάκης το πιάνει από εκεί που το άφησε!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε σε βίντεο, που ανήρτησε ο ίδιος στα σόσιαλ μίντια, ότι “Υπουργοί σκοτώνουν παιδιά”. Η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η κατηφόρα δεν έχουν τελειωμό! 

Κάποτε τέτοιες δηλώσεις έκανε ο κ. Πολάκης και ζητούσαμε μάταια από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει αποστάσεις. Τώρα πια τις δηλώσεις αυτές τις κάνει η ίδια η ηγεσία, επιβεβαιώνοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη ο Πολακισμός δεν είναι μια συνιστώσα, αλλά είναι επίσημα η νέα ταυτότητα του κόμματος».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ