Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κουρουμπλής στα Παραπολιτικά 90,1: Προσυπογράφω τη δήλωση του κ. Κασσελάκη, οι παραλείψεις των υπουργών σκότωσαν τα παιδιά στα Τέμπη

«Προσυπογράφω τη δήλωση του κ. Κασσελάκη, οι παραλείψεις των υπουργών σκότωσαν τα παιδιά στα Τέμπη», δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Ειδικότερα, κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του κ. Κασσελάκη για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά» και την απόσταση που πήραν δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Η ιστορία των Τεμπών είναι κάτι ιδιαίτερο, χάθηκαν νέα παιδιά. Δεν ξέρω τι λέει ο κ. Σπίρτζης, αν ήταν το δικό του παιδί, δεν θα αντιδρούσε έτσι ο κ. Σπίρτζης. Εγώ τη δήλωση του κ. Κασσελάκη την προσυπογράφω, οι παραλείψεις των υπουργών σκότωσαν τα παιδιά».

*Διαβάστε εδώ: Ο Σπίρτζης “αδειάζει” Κασσελάκη: “Τέτοιες δηλώσεις δεν βοηθάνε, όποιος έχει δημόσιο λόγο πρέπει να είναι μετρημένος”

Στην ερώτηση αν με την ίδια λογική, οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ έκαψαν τον κόσμο στο Μάτι, απάντησε: «Είναι διαφορετικά ζητήματα. Εμείς θέλουμε να τονίσουμε τις παραλείψεις και σε τελική ανάλυση, εγώ συμφωνώ με κάθε άνθρωπο και για εκείνους τους συγγενείς και εκείνους τους γονείς ήταν μια πολύ άτυχη στιγμή και γι’ αυτούς και για την κυβέρνηση. Από εκεί και πέρα κρίθηκε και αυτό το ζήτημα».

Αναφορικά με την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Άγκυρα, επισήμανε: «Θεωρώ λάθος του πρωθυπουργού που επέλεξε να πάει σε μια περίοδο που εδώ θα γιορτάζουμε τη γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού. Ελπίζω και τον παρακαλώ ως πολίτης να μην πάει να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Κεμάλ σε αυτή την περίοδο που εδώ εμείς οι Πόντιοι θα γιορτάζουμε μια τραυματική μνήμη για όλες τις ποντιακές οικογένειες».

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής  στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή 08-05-24

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ