Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Τον οδηγό της μοτοσυκλέτας που παρέσυρε και εγκατέλειψε γυναίκα στον δρόμο αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ.

Πληροφορίες για τον οδηγό μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού, ο οποίος χτύπησε και εγκατέλειψε στον δρόμο 72χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της, τη Μεγάλη Πέμπτη 2/05, στην περιοχή της Βούλας, αναζητεί η Αστυνομία.

*Διαβάστε εδώ: Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την ηλικιωμένη – Ο ένας αναβάτης την εγκατέλειψε και αναζητείται – Ο άλλος νοσηλεύεται τραυματισμένος

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε, αναφέρεται ότι το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, περίπου στις 19:10, επί της λεωφόρου Κ. Καραμανλή, στο ύψος της οδού Διός, στην περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Στο τροχαίο εμπλέκεται μοτοσυκλέτα «μεγάλου κυβισμού άγνωστου αριθμού κυκλοφορίας, λευκού χρώματος, με ερυθρούς αυτοκόλλητους ξενόγλωσσους γραμματισμούς, με πιθανή ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας μεταξύ των ετών 2008 και 2010, χωρίς καπάκι σέλας στη θέση συνεπιβάτη (μονόσελο)».

Η γυναίκα παρασύρθηκε και από δεύτερη μοτοσυκλέτα

Η παραπάνω μηχανή, ο οδηγός της οποίας έφυγε εγκαταλείποντας τη γυναίκα, παρέσυρε αρχικά την πεζή, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει στο οδόστρωμα και να παρασυρθεί από δεύτερη διερχόμενη μοτοσυκλέτα.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ