Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γεωργιάδης: Ξεναγήθηκε στα έργα κατασκευής της νέας πτέρυγας του “Μαμάτσειου” στην Κοζάνη

Στα έργα κατασκευής της νέας πτέρυγας του Μαμάτσειου νοσοκομείου ξεναγήθηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της σημερινής περιοδείας του στην πόλη της Κοζάνης. Σύμφωνα με το kozan.gr, ο υπουργός Υγείας ενημερώθηκε, από το διοικητή του νοσοκομείου, Δημήτρη Σιόλιο, για τους χώρους που θα στεγάσει η νέα πτέρυγα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, ο κ. Γεωργιάδης συνεχάρη τον Διευθυντή της ΜΕΘ Κ. Στόκκο για την ιατρική περίθαλψη που παρείχαν σε έναν 16χρονο, που κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα παραφλού, σώζοντας του την ζωή.

«Ήθελα να σας συγχαρώ για το 16χρονο παιδί. Συγχαρητήρια, δώσατε χαρά στην Ελλάδα», του είπε χαρακτηριστικά ενώ αμέσως μετά του είπε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά σε ό,τι αναφορά το μέλλον βιωσιμότητας – λειτουργίας της ΜΕΘ Κοζάνης, η οποία αντιμετωπίζει, εδώ και πολύ καιρό, προβλήματα στελέχωσης προσωπικού.

Λίγο πριν αναχωρήσει από το «Μαμάτσειο», εξήγησε τα περί νοσοκομείου αναφοράς για το Μποδοσάκειο και αν σημαίνει κάτι αυτό σε σχέση με το Μαμάτσειο: «Δεν υποβαθμίζεται το Μαμάτσειο. Οι δυνατότητες των νοσοκομείων είναι διαφορετικές κι ο ρόλος των νοσοκομείων είναι διαφορετικός», χωρίς ωστόσο να αναπτύξει με λεπτομέρειες τι ακριβώς σημαίνει σε σχέση με τα δύο νοσοκομεία, διευκρινίζοντας ωστόσο πως στο Μποδοσάκειο οι δυνατότητες κι οι χώροι του επιτρέπουν πολύ μεγάλη ανάπτυξη.

Δείτε βίντεο:

kozan.gr: A. Γεωργιάδης σε Διευθυντή της ΜΕΘ Κοζάνης

kozan.gr: Στη νέα πτέρυγας του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης o Άδωνης Γεωργιάδης

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ