Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κασσελάκης: Καμώνεται πως διαβλέπει “κομματικά αντίποινα” για κριτική προς το ΕΣΥ

«Κομματικά αντίποινα» εκ μέρους της κυβέρνησης σε όσους «αποκαλύπτουν τη διάλυση και την κακοδιαχείριση του ΕΣΥ» καμώνεται πως διαβλέπει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

Φαίνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης αγνοεί όλον τον δημόσιο διάλογο, σχετικά με το ΕΣΥ της χώρας μας, δημόσιος διάλογος ο οποίος αναπτύσσεται κατά κόρον από συνδικαλιστές γιατρούς του ΕΣΥ οι οποίοι πρόσκεινται στην αριστερή αντιπολίτευση. Η κριτική, την οποία ασκούν ατομικά ή συλλογικά γιατροί του ΕΣΥ και άλλοι εργαζόμενοι του συστήματος, δεν έχει πληγεί ποτέ μέχρι σήμερα από αυτό που ο Στέφανος Κασσελάκης ονομάζει ως «κομματικά αντίποινα».

Διαφορετικά, καλά θα έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να μας υποδείξει όλες εκείνες τις περιπτώσεις, κατά τις οποίες κριτική κατά της σημερινής κατάστασης του ΕΣΥ ακολουθήθηκε από «κομματικά αντίποινα» εκ μέρους της κυβέρνησης.

Για την Ιστορία, η σχετική ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη στην πλατφόρμα Χ έχει ως εξής:

«Τι έγινε τώρα, παρεξηγήθηκε η ΝΔ επειδή είπα ότι θα ξεσκίσω όποιον τολμήσει να προβεί σε κομματικά αντίποινα προς γιατρούς, νοσηλευτές και υγειονομικούς που αποκαλύπτουν τη διάλυση και την κακοδιαχείριση στο ΕΣΥ; Το ξαναλέω λοιπόν. Θα είμαι δίπλα σε αυτούς που ο υπουργός υγείας αποκαλεί «κάφρους» και «ανθρωπάκια» και δε θα αφήσω να τους τρομοκρατήσει κανείς! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για εσάς, για δικαιοσύνη και αξιοκρατία.

Μπείτε στο https://isyriza.gr/opinion_form και ενημερώστε μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο ΕΣΥ. Μαζί, ως κοινωνική αντιπολίτευση, θα αλλάξουμε τη χώρα προς την πρόοδο, είτε το θέλουν είτε όχι…»

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ