Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μάντζος στα Παραπολιτικά 90,1 για Μονή της Χώρας: ”Ο Μητσοτάκης θα μπορούσε να αναβάλει την επίσκεψη στην Τουρκία”

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος μίλησε στον Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 fm στην εκπομπή «Στον αέρα» με τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μάντζος τόνισε:

Για τις ευρωεκλογές

Δ.ΜΑΝΤΖΟΣ: «Είμαστε έναν μήνα πριν από τις ευρωπαϊκές εκλογές, θεωρώ ότι η μάχη αυτή πρέπει να γίνει με όρους πολιτικούς, όχι παραπολιτικούς ή μεταπολιτικούς. Σε μεγάλο βαθμό οι αρχηγοί της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ τον τελευταίο καιρό έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα επικοινωνιακής διαχείρισης, εμείς επιμένουμε να κινούμαστε πολιτικά, να αντιπαρατιθέμεθα με βάση τις προτάσεις μας, τις ιδέες μας και τις αρχές μας».

Δ.ΜΑΝΤΖΟΣ: «Το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία πολλά χρόνια έχει καταφέρει να υπερβαίνει τις δημοσκοπήσεις. Αποδεικνύεται ότι μπορούμε με όρους πολιτικούς με βάση τις προγραμματικές μας θέσεις να υπερβαίνουμε τις δημοσκοπικές προγνώσεις».

Ερωτηθείς για την επίσκεψη Ράμα

Δ.ΜΑΝΤΖΟΣ: «Για το θέμα του κ. Ράμα υπάρχει ευθύνη της ΝΔ διαχρονική. Θα έπρεπε να είναι πολύ πιο ισχυρή η αντίδραση της κυβέρνησης διαχρονικά, να μην έχει επιτρέψει στην αλβανική κυβέρνηση να βάλει τον Φρ. Μπελέρη σε μια προεκλογική αντιπαράθεση. Γιατί αυτή τη στιγμή αυτό συμβαίνει, ο ένας λέει είναι δικός μου υποψήφιος ευρωβουλευτής και ο άλλος του λέει “όχι, θα έρθω μέσα στην Αθήνα να κάνω την ημέρα εκείνη μια επίδειξη ισχύος”. Και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Ράμα είναι δύο πολιτικοί που έχουν αφήσει κατά μέρος την ουσία και έχουν επιμείνει στην επικοινωνία».

Για την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Τουρκία

Δ.ΜΑΝΤΖΟΣ: «Αν στα ελληνοαλβανικά η επικοινωνιακή διαχείριση είναι μια φορά επικίνδυνη, στα ελληνοτουρκικά είναι δύο φορές και πολλές φορές πιο επικίνδυνη».

ΔΗΜ: «Να πάει ο πρωθυπουργός ή να μην πάει»;

Δ.ΜΑΝΤΖΟΣ: «Θα πρέπει τα μηνύματα να είναι ισχυρά και ένα μήνυμα που λέει ότι μπορούμε να τα πούμε μια άλλη φορά, αναβολή για κάποιες μέρες, θα μπορούσε να είναι από αυτά τα μηνύματα».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ