Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ευρωεκλογές 2024: Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Μακεδονία με ειδική αποστολή – Περιορίζονται οι διαρροές της ΝΔ προς τα δεξιά

Από την Κοζάνη ξεκίνησε ο Άδωνις Γεωργιάδης την περιοδεία του στη Δυτική Μακεδονία ενόψει ευρωεκλογών, αναλαμβάνοντας την ειδική αποστολή να αντιστρέψει το κλίμα στο παραδοσιακό ακροατήριο της Νέας Δημοκρατίας, που δεν είδε με καλό μάτι την πρωτοβουλία για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ευρωεκλογές 2024: Η ειδική αποστολή του Άδωνι Γεωργιάδη στη Μακεδονία 

Κι όσο κι αν η στρόφιγγα διαρροής των δυσαρεστημένων της ΝΔ έχει κλείσει σε ικανοποιητικό βαθμό, ο έμπειρος υπουργός Υγείας έχει τον τρόπο του να απευθυνθεί σε αυτό το τμήμα της εκλογικής βάσης το οποίο επιμένει να φλερτάρει με την αποχή ή την προοπτική να κινηθεί πιο δεξιά, κυρίως δε προς το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου. Και να μεταπείσει, βέβαια, όσους ακόμη κρατούν κάποιες αποστάσεις από την κομματική μήτρα της «γαλάζιας» παράταξης με δεδομένο ότι η πολιτική ταυτότητα Άδωνη Γεωργιάδη συντίθεται στη βάση των πατριωτικών αναφορών.

«Θα πάμε παντού και θα μιλήσουμε με όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε για να τους πείσουμε. Δημοκρατία σημαίνει Συμμετοχή», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

Η περιοδεία του

Ο υπουργός Υγείας ξεναγήθηκε στα έργα κατασκευής της νέας πτέρυγας του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου και στους χώρους όπου θα στεγαστεί η νέα πτέρυγα και συνεχάρη τον διευθυντή της ΜΕΘ, κ. Στόκκο, για την ιατρική περίθαλψη που παρείχαν σε έναν 16χρονο, σώζοντάς του τη ζωή έπειτα από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας παραφλού.

«Ήθελα να σας συγχαρώ για το 16χρονο παιδί. Συγχαρητήρια, δώσατε χαρά στην Ελλάδα», είπε και λίγο πριν αναχωρήσει από το «Μαμάτσειο» διαβεβαίωσε ότι το νοσοκομείο δεν θα υποβαθμιστεί, ενώ εξήγησε τα περί νοσοκομείου αναφοράς για το «Μποδοσάκειο».

«Δεν υποβαθμίζεται το “Μαμάτσειο”. Οι δυνατότητες των νοσοκομείων είναι διαφορετικές και ο ρόλος των νοσοκομείων είναι διαφορετικός», ανέφερε. Αν και δεν έδωσε περαιτέρω διευκρινίσεις, σημείωσε ότι στο «Μποδοσάκειο» οι δυνατότητες και οι χώροι του επιτρέπουν πολύ μεγάλη ανάπτυξη.

Ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε επίσης την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπου τον υποδέχθηκε ο περιφερειάρχης Γιάννης Αμανατίδης, ενώ συνάντησε στο Επισκοπείο Κοζάνης και τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλο.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ