Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γιάννης Κοντός: “Απάντηση σε γελοίες συκοφαντίες”

Επανήλθαν γνωστοί, αστείοι συκοφάντες, στους οποίους, όσο και αν δεν αξίζει απάντηση, εν τούτοις πρέπει να δοθεί.


Ο κ. Γ. Καλούδης, ξύπνησε από το λήθαργο του και θυμήθηκε να μετατραπεί σε γηραιά Ζαν Ντ’ Άρκ, για να «υπερασπιστεί» τα δικαιώματα των πολιτών για το Κτηματολόγιο.


Που ήταν όταν εμείς δίναμε αγώνες, επί μήνες, γι’ αυτό;
Ποιους αγώνες δώσαμε;


Δεν χρειάζονται αναλύσεις, αφού και ο τελευταίος πολίτης της Κέρκυρας (εκτός από έναν!) γνωρίζει τι έχω κάνει και προσωπικά, αλλά και με την ιδιότητα που έχω την τιμή να φέρω, όπως και σε συνεργασία με το ΤΕΕ, το ΟΕΕ, τους Βουλευτές, τους Δήμους, την Περιφέρεια κλπ, για το θέμα αυτό.
Επίσης το πόσα έγγραφα έχω αποστείλει στο Υπουργείο ψηφιακής Μεταρρύθμισης και στον κ. Κυρανάκη, για τη μεταφορά των αρχείων των Υποθηκοφυλακείων στην Κέρκυρα και για την άμεση ψηφιοποίηση τους. Για το πόσο λάθος επίσης ήταν η στιγμή που επελέγη για τη συνένωση των Υποθηκοφυλακείων και για την εν γενει λειτουργία του ενιαίου Κτηματολογικού Γραφείου.
Το πόσο δριμεία κριτική έχω ασκήσει στην «Ελληνικό Κτηματολόγιο», τόσο ώστε να μου απαντούν με προσωπικές προσβολές και δη γραπτές, ότι τάχα παραπληροφορώ τους συμπολίτες μου!
Γνωστά είναι όλα αυτά σε όλους, πλην ενός.


Τέλος, ως προς την αποστολή των 4 μελών του ΔΣ του ΔΣΚ στην Νάπολη της Ιταλίας, για την αυριανή, ιστορικής σημασίας, αδελφοποίηση των Δικηγορικών μας Συλλόγων, ενημερώνω τον θλιβερό κριτή των πάντων, ότι τα έξοδα ανέλαβαν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τα μέλη του ΔΣ που θα εκπροσωπήσουν τον Σύλλογο μας ΚΑΙ ΟΧΙ ο ΔΣΚ.


Καλό ξημέρωμα κύριε Καλουδη!

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ