Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κουτσούμπας: Έκανε “πρεμιέρα” στο TikTok με… Μαρίνα Σάττι και τα “έβαλε” με τη ΔΑΠ

Τον δρόμο που άνοιξαν πρώτοι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης αποφάσισε να διαβεί και ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε μία προσπάθεια να προσελκύσει τα νεανικά κοινά ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Έτσι, λοιπόν, ο κ. Κουτσούμπας δημιούργησε λογαριασμό στο TikTok κάνοντας «πρεμιέρα» υπό τους ήχους του τραγουδιού «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι.

Αρχικά ο γ.γ. του ΚΚΕ εμφανίζεται φορώντας ένα σακάκι και ένα μπλουζάκι Polo, να διαβάζει στην εφημερίδα τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών όπου καταγράφεται η πρωτιά της Ν.Δ. και μιμούμενος τον Γιάννη Μπέζο από τη σειρά «Άκρως Οικογενειακόν» ακούγεται να λέει «40% η ΔΑΠ; Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;».

Σε ένα δεύτερο καρέ ο κ. Κουτσούμπας φορώντας ένα κοντομάνικο μπλουζάκι Polo και ένα αμάνικο μπουφάν και έχοντας μπροστά του τον Ριζοσπάστη ανέφερε τα εξής: Όσες επιστολές κι αν στέλνει ο κ. Μητσοτάκης στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην Ευρώπη, την πραγματική απάντηση την έχει ήδη πάρει χθες από τους φοιτητές και τις φοιτήτριες όλης της χώρας, που ανέδειξαν την Πανσπουδαστική Πρώτη Δύναμη Ξανά, σε όλη την Ελλάδα για τρίτη συνεχή χρονιά».

Δείτε το βίντεο:

@twra_kke 📌Ο Δ. Κουτσούμπας σχολιάζει τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στο TikTok! 🔴40% η ΔΑΠ; Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα; ‼️Hint: Ο Κ. Μητσοτάκης πήρε απάντηση από τους φοιτητές! #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ #κκε #kke #κνε #kne #φοργιου #φοργιουπειτζ #mpesfy #foryou #foryoupage #euelections2024 #ekloges #europeanunion #mitsotakis #koutsoumpas #οχι_στα_ιδιωτικα_πανεπιστημια #zari #marinasatti #dap #dapndfk #foititikizwh #foititria #fypシ゚ ♬ ZARI – Marina Satti

Σημειώνεται πως ήδη το βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο γ.γ. του ΚΚΕ έχει ξεπεράσει τις 2.420 προβολές.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ