Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κυμπουρόπουλος: Έδωσα μάχες ώστε όλοι οι πολίτες της Ε.Ε. να αποκτήσουν ίση πρόσβαση στην καλύτερη ποιότητα ζωής

Για τις μάχες που έχει δώσει κατά τη διάρκεια της ζωής του αναφέρεται σε ανάρτησή του στο X ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου Στέλιος Κυμπουρόπουλος. Στο βίντεο διάρκειας 1:27 δευτερολέπτων αφότου εξηγεί ότι διαγνώστηκε με μυϊκή ατροφία όταν ήταν 14 μηνών εξηγεί ότι μεγάλωσε μαθαίνοντας πως τα όνειρα δεν έχουν όρια. Ακολούθως τονίζει πως όταν μπήκε στην Ιατρική το 2003 μόλις το 20% των κτιρίων ήταν προσβάσιμο σε ΑμεΑ ενώ όταν αποφοίτησε το 2010 ως αριστούχος είχε καταφέρει το 80% των κτιρίων να είναι προσβάσιμο προς όλους.

Στη συνέχεια αναφέρεται στην εκλογή του ως ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, το 2019, λέγοντας πως συνδιαμόρφωσε στρατηγικές για την υγεία, την περιφερειακή ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος, τα δικαιώματα των ΑμεΑ, ενώ το 2023 βραβεύτηκε ως ο καλύτερος ευρωβουλευτής στον τομέα της Υγείας. Επιπλέον υποστηρίζει ότι «έδωσα μάχες ώστε όλοι οι πολίτες της Ε.Ε. να αποκτήσουν ίση πρόσβαση στην καλύτερη ποιότητα ζωής με εντιμότητα και αξιοπρέπεια για όλους μας».

Τέλος καταλήγει λέγοντας ότι «στις 9 Ιουνίου σας ζητώ να με εμπιστευτείτε ξανά. Για μια Ελλάδα ισχυρή, σε μία Ευρώπη κοινωνική, ανεπτυγμένη, δίκαιη, ασφαλή. Θα συνεχίσω να κάνω τα αδύνατα, δυνατά για να μην μείνει κανείς πίσω.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ