Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κωνσταντοπούλου για πρόσκληση συνεργασίας από ΣΥΡΙΖΑ: ”Με ανθρώπους που έχουν παραβιάσει τη λαϊκή ετυμηγορία, δε συζητάμε”

Για ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στο ΣΚΑΪ. Όπως είπε, είχε καλέσει τον κ. Κασσελάκη να τον ενημερώσει για διάφορα ζητήματα «που μπορεί να μην τα ξέρει» και συμπλήρωσε ότι «η Πλεύση Ελευθερίας δεν έγινε για να διαπραγματεύεται θέσεις και θώκους. Δεν ψάχνω καρέκλα». Η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» σχολίασε ότι: «Με ανθρώπους που έχουν παραβιάσει τη λαϊκή ετυμηγορία, δε συζητάμε», ενώ στην ερώτηση, αν της προταθεί από το ΣΥΡΙΖΑ μια καινούρια αρχή τόνισε «εδώ δεν έχουμε ρομάντζο».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την ελάχιστη προσέλευση βουλευτών στο κοινοβούλιο την προεκλογική περίοδο, ενώ όπως τόνισε: 

«Θέλουμε οι πολίτες που τους έχουν στη γωνία οι διάφορες εξουσίες να είναι στο επίκεντρο και τους προσκαλούμε στη βουλή».Συνέχισε λέγοντας ότι: «Είμαστε αντίθετοι να κλείσει η βουλή» καθώς όπως είπε, διαβιβάστηκε χθες η δικογραφία για τα Τέμπη. Η επόμενη φάση τόνισε είναι η υπόθεση για τη συγκάλυψη να πάει στο ποινικό δικαστήριο ενώ σημείωσε ότι το κόμμα της θα συμμετάσχει στην προανακριτική επιτροπή.

Αναφερόμενη στον Άδωνι Γεωργιάδη είπε ότι: «Δεν γίνεται να μιλάνε για δυστύχημα», υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει ανοιχτή ανάκριση με ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, που γίνεται από εφέτη ανακριτή στη Λάρισα και μιλάνε για κακουργήματα». Όπως τόνισε η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας»: «Η κυβέρνηση μας απαγορεύει να μιλάμε για έγκλημα. Δεν πρόκειται να κάνω ούτε πιθαμή πίσω» και πρόσθεσε: «είμαι κοντά στις οικογένειες που δεν είμαι δικηγόρος τους. Θεωρώ προσωπική μου υπόθεση και αυτούς που εκπροσωπώ το κάνω αφιλοκερδώς».

Τέλος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξέφρασε το ερώτημα αν ο πρωθυπουργός παραμείνει σήμερα στη βουλή, όταν η ίδια θα έχει την ομιλία της και σχολίασε: «Έχω κάνει 60 επίκαιρες ερωτήσεις αλλά δεν έχει απαντήσει σε καμία. Περισσότερο τον βλέπουμε στο tiktok παρά στη βουλή».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ