Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σπυρόπουλος στα Παραπολιτικά 90,1: Η συνένωση γίνεται στην κοινωνία, όχι παίρνοντας τηλέφωνο τον Κασσελάκη

«Η συνένωση γίνεται στην κοινωνία, δεν γίνεται παίρνοντας τηλέφωνο τον κ. Κασσελάκη» απάντησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος στα Παραπολιτικά 90,1 ερωτηθείς αν θα γίνει προσπάθεια συνένωσης της Κεντροαριστεράς.

Ο Αντρέας Σπυρόπουλος στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή 24-05-24

Τι είπε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος στα Παραπολιτικά 90,1

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κος Ανδρέας Σπυρόπουλος, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 fm στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα αν θα πρέπει να μπει ένας φραγμός σε αυτή την αλαζονική αντιμετώπιση της ΝΔ όσον αφορά τα μεγάλα προβλήματα του τόπου, την καθημερινότητα του πολίτη, τις τεράστιες δυσκολίες επιβίωσης. Όλα τα μεγάλα θέματα που έχουμε μπροστά μας και η αντιμετώπιση από την πλευρά της ΝΔ είναι «πήραμε 41% μη μας ενοχλείτε». Οι πολίτες θα πρέπει να επιλέξουν εάν θα υπάρξει μια σοβαρή και αξιόπιστη δύναμη στην αντιπολίτευση, μια σοβαρή και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση η οποία να σταθεί με επάρκεια και εντός της Βουλής αλλά κυρίως στην κοινωνία.

Ερωτηθείς αν θα γίνει προσπάθεια συνένωσης της Κεντροαριστεράς

Η συνένωση γίνεται στην κοινωνία δεν γίνεται παίρνοντας τηλεφωνο τον κ. Κασσελάκη. Πρέπει να συζητήσουμε ποια είναι τα κοινά μας με τον κ.Κασσελάκη γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα το πολιτικό του στίγμα, το πολιτικό του αφήγημα. Αλλά το μείζον είναι ο ελληνικός λαός να αποφασίσει εάν θα υπάρχει μια δύναμη η οποία μπορεί να κερδίσει τη ΝΔ και να σταθεί με επάρκεια και σοβαρότητα ως αξιωματική αντιπολίτευση και αυτή η δύναμη είναι το ΠΑΣΟΚ.

Να περιμένουμε την ετυμηγορία του ελληνικού λαού, εγώ πιστεύω ότι θα έχουμε μεγάλες εκπλήξεις στο αποτέλεσμα των ευρωπαϊκών εκλογών.

Η πορεία ανάκαμψης της παράταξης συνεχίζεται όσα εμπόδια και να μπούνε μπροστά μας. Είναι εμφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ δεν θέλουν αντίπαλο το ΠΑΣΟΚ, τους βολεύει να είναι αντίπαλός τους ο κ. Κασσελάκης. Ο κ. Κασσελάκης ο οποίος δεν γνωρίζει ποιο είναι το ποσοστό του ΑΕΠ για την υγεία. Ο κ.Κασσελάκης ο οποίος την ώρα που δίναμε την μάχη στη Βουλή για το μεγάλο θέμα των Τεμπών ενώνοντας τη δημοκρατική αντιπολίτευση έκανε δηλώσεις για διεθνείς παρατηρητές αποπροσανατολίζοντας τη συζήτηση. Ο κ.Κασσελάκης έχει αποδείξει ότι μπορεί να βοηθάει συνεχώς με «δωράκια» τη ΝΔ να φεύγει από τη δύσκολη θέση, εμείς δεν της κανουμε αυτή τη χάρη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ