Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

ΣΥΡΙΖΑ: Αλαλούμ μετά τις παλινωδίες Κασσελάκη για το πότε θα υποβάλει το πόθεν έσχες του

Σε κατάσταση σύγχυσης βρίσκονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις συνεχείς παλινωδίες του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, σχετικά με το πότε θα υποβάλει το πόθεν έσχες του.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Παππά, που μίλησε το πρωί της Παρασκευής, οι δύο συνεντεύξεις του κ. Κασσελάκη, στις οποίες παρουσίασε διαφορετικές εκδοχές για τον χρόνο υποβολής του πόθεν έσχες, δόθηκαν σε αντίστροφη σειρά από αυτή που μεταδόθηκαν. «Η συνέντευξη στον κ. Χατζή μαγνητοσκοπήθηκε πριν τη συνέντευξη στο Action24, άσχετα που μεταδόθηκε μια ημέρα αργότερα», υποστήριξε ο κ. Παππάς.

Διαφορετικές εκδοχές στις συνεντεύξεις

Στη συνέντευξη στο ΟΝΕ Channel, ο κ. Κασσελάκης δήλωσε ότι έχει περιθώριο μέχρι τις 30 Ιουνίου για να υποβάλει το πόθεν έσχες του. Ωστόσο, στη δεύτερη συνέντευξη στο Action24, όταν του ζητήθηκε διευκρίνιση, ανέφερε ότι θα το κάνει πριν τις ευρωεκλογές.

Ο κ. Παππάς επέλεξε να υποστηρίξει τη δεύτερη εκδοχή, λέγοντας: «Εγώ τον άκουσα ξεκάθαρα να λέει ότι θα το δώσει πριν τις ευρωεκλογές και μένω σε αυτό».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1hmzbevzgnd)

Εσωτερική σύγχυση στο κόμμα

Η ασυνέπεια στις δηλώσεις του προέδρου έχει προκαλέσει αναστάτωση και σύγχυση στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας την Τετάρτη στο Action 24 ο Στέφανος Κασσελάκης, έλεγε ότι θα δώσει τη δήλωση της περιουσιακής του κατάστασης στη δημοσιότητα πριν από τις ευρωεκλογές, ωστόσο την Πέμπτη, στο ΟΝΕ, είπε ότι δεν οφείλει να δώσει τώρα το πόθεν έσχες, αλλά μέχρι τις 30 Ιουνίου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα το πράξει μετά τις ευρωκάλπες της 9ης Ιουνίου.

«Με ρωτάτε αυτή τη στιγμή για ένα πόθεν έσχες το οποίο οφείλω να το δώσω μέχρι 30 Ιουνίου. Δεν οφείλω να το δώσω τώρα» υπογράμμισε ο κ. Κασσελάκης. Είπε επίσης ότι τηρεί τον νόμο» και εγκάλεσε τη ΝΔ ότι θέλει «να προσπαθήσει να πείσει τον ελληνικό λαό ότι ο Στέφανος δεν είναι εντάξει».

«Είναι ο χαρακτήρας του ανθρώπου ο οποίος θα πρέπει να έχει νέα δεδομένα και εκείνη τη στιγμή να διαλέξει με ποιον είναι, με ποια μεριά της ιστορίας θα είναι» υποστήριξε για τη διαφάνεια στη ζωή των πολιτικών αρχηγών, ενώ απάντησε για την αποστροφή του στον Νίκο Ευαγγελάτο ότι «δεν είσαι ο λογιστής μου» πως «ας γελάσουμε και λίγο, πολύ αυστηροί έχετε γίνει όλοι ξαφνικά. Αυτή η απάντηση δεν σας ταιριάζει, ο άλλος συγκαλύπτει έγκλημα στα Τέμπη…».

Τετάρτη 22/5 στο Action24: Θα καταθέσω πόθεν έσχες πριν τις ευρωεκλογές


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1gfs8dvijft)

Πέμπτη 23/5: Οφείλω να δώσω το πόθεν μέχρι 30 Ιουνίου


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1h6u5tfq509)

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ