Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

ΣΥΡΙΖΑ: Προβληματισμός για τους μετεκλογικούς στόχους του Κασσελάκη στο κόμμα – Ανησυχία για τη  φράση “πρέπει να εκσυγχρονιστούν τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ”

Την πρόθεσή του να μην προχωρήσει σε αλλαγή της ονομασίας του ΣΥΡΙΖΑ στο καταστατικό συνέδριο του φθινοπώρου εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης, αν και πολλοί στην Κουμουνδούρου αμφιβάλλουν ακούγοντας αυτές τις προεδρικές διαβεβαιώσεις, καθώς πιστεύουν ότι θέλει να πάει σε δομικές αλλαγές φτιάχνοντας από την αρχή ένα κόμμα στα μέτρα τα δικά του.

Στέφανος Κασσελάκης: Οι φιλοδοξίες για την Κεντροαριστερά 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του (One Channel) προϊδέασε όμως για τις εκ θεμελίου αλλαγές που έχει στο μυαλό του, τονίζοντας κατ’ αρχάς πως ο ίδιος θεωρεί πιο χρήσιμα τα τμήματα του κόμματος και τα think tanks και όχι την Κεντρική Επιτροπή και την Πολιτική Γραμματεία. Τα βασικά δηλαδή κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρέπει να εκσυγχρονιστούν αυτά τα όργανα», σημείωσε μιλώντας γενικά και αόριστα, χωρίς πάντως να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί με τον όρο εκσυγχρονισμό, ούτε όταν έκανε λόγο για «εκσυγχρονισμένο ΣΥΡΙΖΑ». Φρόντισε όμως να αυτοπροσδιοριστεί χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του… «λαϊκό αριστερό». Ο κ. Κασσελάκης επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να μπει σε συζήτηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη και πως ο ίδιος φιλοδοξεί ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει το κόμμα που θα εκφράσει όλη την Κεντροαριστερά.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1h6t5tq4wld)

Και στην επισήμανση ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε χιουμοριστικά στο «δεν πρόκειται να πάρω τηλέφωνο τον Ανδρουλάκη την επομένη των εκλογών», ανέβασε τους τόνους: «Μπράβο στον κ. Ανδρουλάκη. Μπράβο του… Αυτό ακριβώς είναι που σιχαίνεται ο κόσμος στην πολιτική και έχει πάρει αποστάσεις. Δεν εκφράζομαι έτσι προσωπικά. Με ειρωνείες. Από τη δική μου πλευρά, υπάρχει ταπεινοφροσύνη και προσήλωση, κι αυτό που θέλω είναι να χτίσω την ομάδα μου με καλά παιδιά», σημείωσε.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1h6st4eeuhd)

Κι όταν στη συνέχεια του επισημάνθηκε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον χαρακτήρισε «πολιτικό τουρίστα», περιορίστηκε να πει: «Λυπάμαι…». Υπερασπίστηκε την αυτοαναφορικότητα λέγοντας πως «πρέπει ο κόσμος να ξέρει για την προσωπική ζωή των πολιτικών».

Όσον αφορά το επίμαχο «Πόθεν Έσχες» σημείωσε «θα το καταθέσω» χωρίς πάντως να προσδιορίσει πότε, λέγοντας πως έχει χρονική προθεσμία μέχρι τις 30 Ιουνίου.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1h6u5tfq509)

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ