Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

H BOXNOW επεκτείνει το δίκτυό της και στην Κέρκυρα με τις πρώτες 500 θυρίδες

Η BOX NOW, η καινοτόμος εταιρεία αποστολής/παραλαβής δεμάτων στο πλαίσιο της επέκτασης του δίκτυού της και με στόχο να προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες στους πελάτες της προχωράει, μετά την Κρήτη, στην τοποθέτηση lockers και σε άλλο ένα νησί … την Κέρκυρα!

Τώρα οι Κερκυραίοι μπορούν να παραλαμβάνουν και να στέλνουν τα δέματα τους πιο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά από ποτέ στα πράσινα lockers της BOX NOW, χρησιμοποιώντας μια από τις 500 θυρίδες που είναι ήδη τοποθετημένες σε έξι περιοχές του νησιού, από το κέντρο της Κέρκυρας μέχρι και την Παλαιοκαστρίτσα!

Πώς θα γίνει αυτό; Ο τρόπος είναι απλός: Μπορείτε να παραγγείλετε από το αγαπημένο σας e-shop επιλέγοντας «Παράδοση από Θυρίδα BOX NOW» και στη συνέχεια το επιθυμητό Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων που βρίσκεται κοντά σας. Όταν το δέμα σας φτάσει στο επιλεγμένο locker λαμβάνετε έναν κωδικό PIN τον οποίο καταχωρείτε στο μηχάνημα και η αντίστοιχη θυρίδα ανοίγει αυτόματα, για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Το δέμα σας θα σας περιμένει στη θυρίδα μέχρι και 3 ημέρες από την παράδοσή του.

Επιπλέον με την υπηρεσία «Στείλε Δέμα» από locker σε Locker της ΒΟΧ ΝΟW, μπορείτε να στέλνετε δέμα από Locker σε Locker πανελλαδικά, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Όσο για την παρακολούθηση της παραγγελίας σας, η ΒΟΧ ΝΟW διαθέτει το νέο BOX NOW Mobile Application το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από το App Store ή το Google Play, για να έχετε εύκολη πρόσβαση στις τρέχουσες και προηγούμενες παραγγελίες σας, και real time ενημέρωση με push notifications για την πορεία των δεμάτων σας.

Βρείτε το πιο κοντινό locker εδώ , και γνωρίστε τη μοναδική εμπειρία αποστολής/παραλαβής δέματος  BOX NOW.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με τον κ. Χρήστο Παπανδρόπουλο, CMO, τηλ. +30 211-100 5304, Email: christos.papandropoulos@boxnow.gr

**********************************************************

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ BOX NOW

Η BOX NOW, αποτελεί θυγατρική του Emma Capital Group – με σημαντικές και επιτυχημένες επενδύσεις στην Ελληνική αγορά όπως στον ΟΠΑΠ, στην Τράπεζα Πειραιώς και στην Profarm, αποτελεί μία καινοτόμα υπηρεσία παράδοσης, με στόχο την ανάπτυξη του μεγαλύτερου δικτύου Αυτόματων Μηχανημάτων Παραλαβής Δεμάτων στην Ελλάδα. Τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής Δεμάτων της BOX NOW είναι τελείως αυτόνομα και λειτουργούν αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια, προσφέροντας έναν καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο παράδοσης παραγγελιών. 

Τα BOX NOW Lockers τοποθετούνται σε κομβικά σημεία της πόλης, εξωτερικούς και εύκολα προσβάσιμους χώρους, ώστε ο καταναλωτής να έχει ο ίδιος πρόσβαση 24/7 στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής και στο δέμα του, ανέπαφα, εύκολα και απλά. Πρόκειται για ένα «έξυπνο» μηχάνημα παραλαβής δεμάτων που επιτρέπει την παραλαβή των παραγγελιών εύκολα και γρήγορα.

Συγκεκριμένα, ακολουθείτε τη συνηθισμένη διαδικασία παραγγελίας σε ένα e-shop, όμως κατά την ολοκλήρωση επιλέγετε ως μέσο παράδοσης την επιλογή «Παράδοση από Θυρίδα BOX NOW» και στη συνέχεια το επιθυμητό Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων που σας εξυπηρετεί. Την επόμενη εργάσιμη ημέρα η παραγγελία παραδίδεται στο επιλεγμένο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων, και τότε λαμβάνετε ένα SMS το οποίο σας δίνει τον κωδικό PIN για το άνοιγμα της θυρίδας καθώς και οδηγίες προς το επιλεγμένο BOX NOW Locker. Έτσι, πηγαίνοντας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων, καταχωρείτε στο μηχάνημα το PIN και η αντίστοιχη θυρίδα ανοίγει αυτόματα, παραλαμβάνοντας την παραγγελία σας. Το δέμα σας θα σας περιμένει στη θυρίδα μέχρι και 3 ημέρες από την παράδοσή του.

Παράλληλα, απαντώντας στις σύγχρονες τις προκλήσεις, μέσω της καινοτόμου υπηρεσίας «Στείλε δέμα», ο πελάτης μπορεί να στείλει το δέμα του από Locker σε Locker πανελλαδικά, χωρίς αναμονές σε ουρές και στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς. Η διαδικασία αποστολής δέματος γίνεται αποκλειστικά μέσω του website της BOX NOW (https://steiledema.boxnow.gr), χωρίς να απαιτείται παρουσία σε φυσικό κατάστημα, χωρίς ογκομετρική χρέωση και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας(24/7)! Εισάγοντας έτσι για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά και στον κλάδο των ταχυμεταφορών την δυνατότητα  αποστολής δεμάτων χωρίς την χρήση του «κλασικού» ταχυδρομείου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το https://boxnow.gr/

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ