Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ανασχηματισμός: Σε εγκάρδιο κλίμα η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Εσωτερικών

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγαμτοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Εσωτερικών. Πιο συγκεκριμένα η Νίκη Κεραμέως, η οποία μετακινείται στο υπουργείο Εργασίας, παρέδωσε τα ηνία του υπουργείου στον μέχρι πρότινος αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο.

Υπενθυμίζεται ότι η θέση του αναπληρωτή υπουργού πλέον καταργείται, ενώ τη θέση του υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης ανέλαβε ο μέχρι πρίτνο πρότινος υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Σπανάκης. Παράλληλα τη θέση του υφυπουργού με αρμοδιότητα τη Μακεδονία και τη Θράκη αναλαμβάνει ο Κώστας Γκιουλέκας.Ο νέος υπουργός Εσωτερικών στις δηλώσεις του τόνισε πως «θα δουλέψουμε σκληρά και θα κριθούμε από το αποτέλεσμά μας» με σκοπό μια «καλύτερη και ισχυρότερη αυτοδιοίκηση» στην υπηρεσία των πολιτών.

Ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Νίκη Κεραμέως για τα νέα της καθήκοντα στο υπουργείο Εργασίας, σε ένα – όπως το χαρακτήρισε – απαιτητικό υπουργείο. «Είναι μαθημένη στα δύσκολα» δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Ο νέος υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Βασίλης Σπανάκης, τόνισε ότι «έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας για να λύσουμε τα προβλήματα της αυτοδιοίκησης που σημαίνει καθημερινότητα».

Ο νέος υφυπουργός αρμόδιος για Θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Κώστας Γκιουλέκας, είπε ότι γυρίζει σε γνώριμα μονοπάτια και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργού που του ανέθεσε έναν τόσο ευαίσθητο τομέα. Η υφυπουργός Βιβή Χαραλαμπογιάννη ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την ανανέωση της εμπιστοσύνης.

Δείτε φωτογραφίες:

spanakis_kerameus

ypes_nea_igesia

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ