Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Φρέντης Μπελέρης: Στις 25 Ιουνίου ανακοινώνεται η οριστική απόφαση για την υπόθεσή του

Η οριστική απόφαση για την υπόθεση του Φρέντη Μπελέρη θα ληφθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου, όπως απεφάνθη το Εφετείο στα Τίρανα.

Νωρίτερα, έγινε ένσταση κατά της συμμετοχής της προέδρου λόγω του ότι δεν είχε βγει μέσω κληρώσεως αλλά κατόπιν υποδείξεως. Η ένσταση δεν έγινε δεκτή.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, ο Φρέντης Μπελέρης διαδικτυακά και με ειδική άδεια από τις αλβανικές αρχές συμμετείχε στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Ευρωκοινοβουλίου.

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας δήλωσε σε τηλεφωνική του συνέντευξη σε αλβανική εκπομπή μέσα από τη φυλακή ότι, εάν κριθεί αθώος, θα επιλέξει να είναι ο δήμαρχος τον οποίο ψήφισε ο λαός. Αν επιλέξει τη θέση του δημάρχου, δε θα μπορεί να παραμείνει ευρωβουλευτής της ΝΔ και ως εκ τούτου, τη θέση του στο Ευρωκοινοβούλιο θα πάρει ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Όπως χαρακτηριτικά ανέφερε: «Είμαι ένας από τους 21 Έλληνες βουλευτές και θα έχω τις ίδιες πολιτικές με αυτούς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Είμαι κι εγώ Αλβανός και θα προσπαθήσω να συνεισφέρω. Για μένα Αλβανία δεν είναι ο Εντι Ράμα».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ