Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Θεοδώρα Τζάκρη: Δεν πιστεύω ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς

Για τις εξελίξεις γύρω από την Κεντροαριστερά μίλησε στον ΣΚΑΪ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη.

*Διαβάστε εδώ: Ζαχαριάδης: Αυτά που μας χωρίζουν με το ΠΑΣΟΚ είναι λιγότερα από αυτά που μπορούν να μας ενώσουν – Να ανακληθεί η απόφαση για απομάκρυνση Θεοχαρόπουλου

«Το Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο με τη γραμμή του Στέφανου Κασσελάκη για πλατιά απεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία και στον πολιτικό προοδευτικό χώρο. Στο κάλεσμα αυτό χωράνε όλες οι προοδευτικές δυνάμεις, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και η Πλεύση Ελευθερίας κι όχι η Νέα Αριστερά, που αποτελεί ένα απονομιμοποιημένο λαϊκίστικο μόρφωμα, όπως έχει πει κι ο πρόεδρος», επισήμανε αρχικά η κ. Τζάκρη.

Θεοδώρα Τζάκρη: Υπάρχει το ενδεχόμενο του κοινού ψηφοδελτίου

«Υπάρχει το ενδεχόμενο του κοινού ψηφοδελτίου, άλλωστε όταν λέμε συναίρεση, εννοούμε συγχώνευση των κομματικών σχηματισμών και δημιουργία ενός ενιαίου ψηφοδελτίου με κοινό πρωθυπουργό από την κοινή βάση όλων των κομμάτων», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση περί υποψηφιότητας του Αλέξη Τσίπρα για την ηγεσία στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, υπογράμμισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας παραιτήθηκε πριν έναν χρόνο, μετά από 15 χρόνια προεδρίας, επομένως δεν θεωρείται πιθανόν κάτι τέτοιο, συμπληρώνοντας ότι «δεν είναι καθόλου εν αποστρατεία, έχει διεθνή ακτινοβολία και θα μπορούσε να διεκδικήσει έναν περισσότερο ενεργό ρόλο στην Ευρώπη».

Τέλος, μιλώντας για το ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρισε «οδυνηρή» την «περιδίνηση στην οποία βρίσκεται», ευχόμενη να βγει σύντομα από την κατάσταση που αντιμετωπίζει, καθώς «η εσωστρέφεια δεν κάνει καλό στη δημοκρατία».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d22y1ikxiu7d)

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ