Στο ζήτημα της λύσης της συνεργασίας του Θανάση Θεοχαρόπουλου με την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε δήλωσή της η τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος Γιώτα Πούλου.

Η Γιώτα Πούλου αναφέρει ότι «οι ανάγκες των τομέων ευθύνης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι μεγάλες, μετά και τη μείωση των δυνάμεών μας στο Κοινοβούλιο και απαιτούν τη συνδρομή όλων των εξειδικευμένων συνεργατών που προβλέπονται ανά τομέα».

Προσθέτει ότι «οι ελλείψεις είχαν αναφερθεί και συζητηθεί από πολλούς συναδέλφους βουλευτές/τριες στα αρμόδια όργανα του Κόμματος και στον πρόεδρο προσωπικά» και ότι «στο πλαίσιο της αναδιάταξης των δυνάμεών μας γενικά και ειδικά για την ενίσχυση του Κοινοβουλευτικού μας έργου, λύθηκε η σύμβαση του σ. Θανάση Θεοχαρόπουλου».

Διαβάστε ακόμα: Θεοχαρόπουλος στα Παραπολιτικά 90,1: “Πρωτόγνωρη η απόφαση Κασσελάκη για οποιοδήποτε δημοκρατικό κόμμα – Αν τα πρόσωπα δεν έχουν πολιτικό υπόβαθρο, καίγονται”

Αναλυτικά η δήλωση της Γιώτας Πούλου

Οι ανάγκες των τομέων ευθύνης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι μεγάλες, μετά και τη μείωση των δυνάμεών μας στο Κοινοβούλιο και απαιτούν τη συνδρομή όλων των εξειδικευμένων συνεργατών που προβλέπονται ανά τομέα..

Οι ελλείψεις είχαν αναφερθεί και συζητηθεί από πολλούς συναδέλφους βουλευτές/τριες στα αρμόδια όργανα του Κόμματος και στον πρόεδρο προσωπικά.

Στο πλαίσιο της αναδιάταξης των δυνάμεών μας γενικά και ειδικά για την ενίσχυση του Κοινοβουλευτικού μας έργου, λύθηκε η σύμβαση του σ. Θανάση Θεοχαρόπουλου.​