Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Τσίπρας: Καμπάνα κινδύνου το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών – Να δώσουμε περισσότερο χώρο στο “μαζί” προς όφελος της προόδου

Την ανησυχία του για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών εκφράζει μέσω δήλωσής του ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Σε δήλωσή του στην Εφημερίδα των Συντακτών, στο περιθώριο της διάσκεψης του Ινστιτούτου, ο κ. Τσίπρας κρούει καμπανάκι για την άνοδο της Ακροδεξιάς και την αποχή.

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα

«Το ερώτημα “πού βαδίζουμε” αποτελεί σήμερα κοινό τόπο στους προβληματισμούς που απασχολούν ένα μεγάλο μέρος της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης και ειδικά το προοδευτικό τμήμα του πολιτικού τόξου. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αποτελεί καμπάνα κινδύνου. Οι Ευρωπαίοι πολίτες φαίνεται να στρέφονται κυρίως στην αποχή και στην αντιπολιτική, ενώ ενισχύεται η εκλογική δυναμική της Ακροδεξιάς», τόνισε.

«Οι εξελίξεις αυτές, τα εκλογικά μαθηματικά, οι πιεστικές ανάγκες της κοινωνίας επιβάλλουν, πρώτον, να διαγνώσουμε με ψυχραιμία και χωρίς ωραιοποιήσεις την πραγματικότητα. Και στην προσπάθεια να την αλλάξουμε προς όφελος της προόδου να δώσουμε περισσότερο χώρο στο “μαζί”», καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ