Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Kαβγάς on air για Πέτρο Παππά και Θεανώ Φωτίου: Ο κόσμος θα σας στείλει σπίτι σας – Ήρθατε 4ος εκεί που εκλέγεστε

Ανέβηκαν οι τόνοι στον «αέρα» του Action 24 όπου ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, και η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Θεανώ Φωτίου.

Αφορμή αποτέλεσε η θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι βουλευτές της Νέας Αριστεράς δεν είναι νομιμοποιημένοι να κατέχουν τις έδρες τους μετά την εκλογική επίδοσή τους στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

«Αυτό να μην το λένε οι άνθρωποι που έχασαν το 37% της δύναμής του σε ψήφους στις ευρωεκλογές» αντέδρασε η κυρία Φωτίου με τον Πέτρο Παππά να απαντά «το 2,4% δεν νομιμοποιεί κανέναν να κατέχει έδρες».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d22xii29lk0x)

«Μην το κάνετε αυτό γιατί ήρθατε 4ος εκεί που εκλέγεστε» είπε στη συνέχεια η Θεανώ Φωτίου, η οποία μάλιστα μπέρδεψε την εκλογική περιφέρεια του συνομιλητή της.

«Χαίρεστε; Ποιος το προκάλεσε αυτό; Χαίρεστε, ενισχύστε την Ελληνική Λύση. Σας τοποθέτησε ο λαός εκεί που έπρεπε στο 2,4% και στις επόμενες εκλογές θα σας τοποθετήσει στην ανυπαρξία και από εκεί στο σπίτι σας. Θέλετε να μην εκλεγεί κανείς αριστερός» έδωσε συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμείς δεν ήρθαμε 4οι» επέμεινε στο καρφί της η κυρία Φωτίου με τον Πέτρα Παππά να συνεχίζει σε υψηλούς τόνους «διασπάσατε τον ΣΥΡΙΖΑ. Αποκλείονται οι βουλευτές της Νέας Αριστεράς από τον διάλογο για την κεντροαριστερά. Φέρτε πίσω τις έδρες, είστε χορηγοί της Ελληνικής Λύσης».

«Χαίρεται η ΝΔ με αυτά που λέτε» κατέληξε τον καβγά η βουλευτής της Νέας Αριστεράς.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ