Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μαρινάκης για Attica Bank: Η συμφωνία δεν έχει υλοποιηθεί – Ο ΣΥΡΙΖΑ την τελευταία φορά που ασχολήθηκε με τις τράπεζες, ήταν όταν τις έκλεισε

Τα «βέλη» του εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη, με αφορμή τις επικρίσεις σε σχέση με την επικείμενη συμφωνία για την Attica Bank έστρεψε ο Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «σήκωσε το γάντι» λέγοντας για τον Στέφανο Κασσελάκη πως «ήταν επιτέλους καιρός να βγει ο Βαρουφάκης που κρύβει μέσα του», δεδομένου ότι η Κουμουνδούρου έχει εκδώσει μια σειρά ανακοινώσεων για μια συμφωνία «που δεν έχει υλοποιηθεί και δεν έχει δημοσιευτεί καν».

Προσέθεσε μάλιστα ότι η Attica Bank ήταν κάποτε «Syriza Bank», με χρέη κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος «την τελευταία φορά που ασχολήθηκε με τράπεζες ήταν όταν τις έκλεισε το 2015».

«Να μην ανησυχεί ο κ. Κασσελάκης, εμείς δεν θέλουμε να ακούσουμε επί των ημερών μας το ‘αγάπη μου, έκλεισαν οι τράπεζες'”», είπε τονίζοντας ότι δεν θα συμφωνηθεί τίποτα που να μην είναι προς το συμφέρον των πολιτών.

Σημειώνεται πως νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης προέβη σε «αιχμηρή» ανάρτηση για την τράπεζα, σημειώνοντας:

«O Γιάννης και ο Γιώργος είναι συνέταιροι σε εταιρεία στην Αττική.

Ο Γιάννης βάζει σε τρεις δόσεις 800€ και ο Γιώργος σε δύο δόσεις 300€.

Τι ποσοστό έχει ο Γιάννης; Τι ποσοστό έχει ο Γιώργος;»

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ