Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Με μια σεμνή τελετή βράβευσης, ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας τίμησε τη Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Χρυσούλα Τόμπρου, στο Ιστορικό Δημαρχείο, η οποία επέδωσε αναμνηστικό μετάλλιο σε δύο Κερκυραίες ποδηλάτισσες  την κ. Μαίρη Παϊπέτη και την κ. Μαρία Σκορδίλη, για τις οποίες η ποδηλασία αποτελεί όχι μόνο μέσο μετακίνησης αλλά και στάση ζωής.

Η Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε τις δύο εν λόγω κυρίες για την αποδοχή της πρόσκλησης και τόνισε ότι τέτοιου είδους συμβολικές δράσεις  στοχεύουν στην ανάπτυξη της κουλτούρας ποδηλασίας και στην υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής, που προάγει το σεβασμό για το περιβάλλον και τον πολιτισμό.

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοίνωσε και το «Πρόγραμμα Ποδηλάτου» που υλοποιεί το Τμήμα Πολιτισμού και αφορά στη δωρεάν διάθεση ποδηλάτων στους συνδημότες μας, οι οποίοι επιθυμούν να μετακινηθούν στο κέντρο της πόλης με το συγκεκριμένο μέσο μεταφοράς.

Η διάθεση των ποδηλάτων θα γίνεται από το Ιστορικό Δημαρχείο,  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09.00 – 13.30., με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στην τελετή βράβευσης παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Ορθοπεταλιά» Κώστας Τσιριγγάκης  μαζί με μέλη του Συλλόγου, ο οποίος διαχρονικά υποστηρίζει ανάλογες πρωτοβουλίες του Δήμου μας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ